Становлення системи культурно-виховної і просвітницької роботи в Збройних силах України (1992–1994 рр.) - Романовський, Я. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Розглянуто діяльність державного і військового керівництва щодо становлення системи культурно-виховної і просвітницької роботи в Збройних силах України та передумов і соціально-політичних процесів, які вплинули на цей процес. In the article the questions of activity of state and military guidance are examined in relation to becoming of the system of cultural and educational and elucidative work in Military Powers of Ukraine and pre-conditions and socio-political processes which influenced on this process.