Опрацювання звернень до ВНЗ із Інтернету та соціальних мереж - Марковець, Олександр (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
We describe the basic methods of electronic applications and the advantages and disadvantages of each of them.
Keywords: електронне звернення; соціальні мережі; сервіс опрацювання звернень