Специфика логистических информационных систем в сервисе - Скоробогатова, Т. Н. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Досліджено роботу логістичної сервісної інформаційної системи як складового підприємства сфери послуг. Аналіз здійснюють в розрізі таких завдань: визначення індикаторів для оцінки інших підсистем підприємства, моніторинг навколишнього середовища, систематизація необхідної інформації для прийняття управлінських рішень. Дано класифікацію інформації, що функціонує в сервісному підприємстві; показується специфіка інформації як товару, її співвідношення з продукцією і послугою. The work of Logistics Service and Information System is studied in the article as a component of a service providing enterprise. The analysis is conducted by solving the following tasks: indicators’ definition for other enterprise subsystem’s assessment, environment monitoring, systematization of the necessary information for management decision making. The classification of the information functioning at the service providing enterprise is given, specification of information as a product, its interrelation with production and service is shown.