Стратегія формування функціонально-планувальної структури громадського центру житлового району (на прикладі житлового району Рясне у Львові) - Мазур, Т. М.; Король, Є. І.; Скобилко, А. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Виявлено і проаналізовано фактори, які впливають на формування функціонально- планувального та архітектурно-просторового вирішення громадського центру житлового району Рясне і подано рекомендації щодо реалізації такого комплексу в сучасних умовах. The article identifies and analyzes factors that influence the formation of functionalplanning and architectural-spatial solution to the public centre in the housing district Riasne and gives recommendations over the realization of mentioned complex under modern conditions.
Keywords: система громадських центрів міста; громадський центр житлового району; багатофункціональний комплекс громадського призначення; урбаністичні заходи формування функціонально-планувальної структури громадського центру; system of social centres of city; social centre of housing district; multifunction complex of the public setting; urbanism measures of forming of a functionally plan structure of social centre