Вістря стріл X–XIV ст. з території між Верхнім Сіретом та Середнім Дністром - Возний, І. П.; Федорук, А. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглядаються основні категорії наконечників стріл Х−ХІV ст., які виявлені на археологічних пам’ятках території між Верхнім Сіретом та Середнім Дністром. Подано типологію наконечників, проведено їх порівняння та простежено аналогії на інших теренах Давньоруської держави. In the article were investigated main categories of arrow tips of X−XIV centuries discovered on the archaeological relics from the territory between Upper Siret and Middle Dnister. It was given typology of tips, carried out their comparison and established analogies on other regions of Old Rus.