Засоби опрацювання вхідної кореспонденції на підприємстві з використанням офісного пакета - Білущак, Тетяна Миколаївна; Москалюк, Юлія Орестівна (Видавництво Національного університету «Острозька академія», 2012)
У статті розглядається актуальність використання комп’ютерних засобів опрацювання офісних документів, які є результативними чинниками у підвищенні продуктивності та якості роботи працівників служби документування. Зокрема, розкривається питання доцільності використання електронної реєстрації і пропонується створення шляхом проектування бази даних для вхідної кореспонденції в установі за допомогою програмного продукту Access як раціональну та ефективну роботу з документами. В статье рассматривается актуальность компьютерных средств обработки офисных документов, который является результативным фактором в повышении производительности и качества работы сотрудников службы документирования. В частности, раскрывается вопрос целесообразности использования электронной регистрации и предлагается создание путем проектирования базы данных для входящей корреспонденции в учреждении с помощью программного продукта Access, как рациональную и эффективную работу с документами. The relevance of computer facilities while working with the office documents, which are an effective factor in improving staff productivity and quality in their work with documentation, is discussed in the article. In particular, the question of the feasibility of using electronic registration is revealed and the creation by designing a database for the incoming correspondence of the office using an Access software product, as a rational and efficient work with documents is proposed.
The means of processing input correspondence at the enterprise using an office suite
Keywords: комп’ютерні засоби; база даних; реєстрація вхідної кореспонденції; компьютерные средства; база данных; регистрация входящей корресподенции; computer facilities; database; incoming correspondence registration