Технологічні аспекти формування організаційної культури на підприємстві - Захарчин, Г. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Висвітлено технологічні аспекти формування організаційної культури на підприємстві, що передбачають: обґрунтування необхідності використання технології для побудови бажаного профілю організаційної культури, характеристику специфічних ознак технології, класифікацію видів технологій, а також підбір інструментарію та методів, необхідних у технологічному процесі побудови організаційної культури. In this article are highlighted technological aspects of the organizational culture formation on the enterprise that include: substantiation of the necessity to use technologies in order to build the desired organizational culture profile, characteristics of the specific technology features, classification of technology types, tools and methods selection that are necessary in the technological process of building organizational culture.
Keywords: організаційна культура; технологія; трансформація; класифікаційні ознаки; інструментарій; методи; соціокультурні тенденції; організаційне й управлінське забезпечення; organizational culture; technology; transformation; classification features; classification features; tools; methods; socio-cultural tendencies; organizational and administrative providing