Моделювання температурних режимів у термочутливому вузлі мікроелектронних пристроїв - Гавриш, В.; Косач, А.; Нога, Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглядається стаціонарна нелінійна задача теплопровідності для термочутливої смуги, яка нагрівається внутрішніми джерелами тепла і тепловим потоком. Отримано аналітичний розв’язок цієї задачі та виконано числовий аналіз для заданої залежності коефіцієнта теплопровідності матеріалу смуги від температури. A steady state nonlinear thermal conductivity problem for thermosensitive strip, which is heated by internal heat sources and heat flow. The analytical solution of this problem has been obtained and the numerical analysis for a given dependence of thermal conductivity coefficient of the strip material on the temperature has been conducted.
Keywords: температура; теплопровідність; стаціонарна; ізотропна; тепловий потік; термочутлива; temperature; thermal conductivity; steady state; isotropic; heat flow; thermosensitive