Методи навчання читанню ділової літератури як частини інтегрованого підходу до вивчення англійської мови - Морська, H. O. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Висвітлена проблема навичок читання і методів навчання розуміння тексту. Працюючи в комп’ютерному середовищі, студенти можуть розпізнавати свої проблеми при читанні тексту іноземною мовою, маніпулювати текстом для того, щоб висвітлити проблемні місця і мати справу з загальними навичками читання як частини інтегрованого підходу до навчання англійської мови. The article deals with the problem of reading skills and methods of teaching the understanding of the text. Working in a computer environment students can identify their reading problems, manipulate the text in order to highlight the problematic sections and thus deal with global reading skills as a part of integrated approach of teaching English.