Маркетингові дослідження вітчизняного ринку металопластикових вікон і дверей - Лаганін, B. O.; Лаганін, B. B.; Саталкін, С. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Проведено аналітичний огляд ринку металопластикових вікон і дверей. Виявлено тенденції розвитку цього ринкового сегменту і подано висновки щодо перспектив його розвитку. Analytic survey of windows and doors market is seen out. The development tendencies of this market segment are explored. The inferences from development perspectives of this market segment are done.