Визначення геометричних розмірів геодезичних стінних знаків за допомогою ультразвуку - Тревого, І. С.; Ільків, Є.; Галярник, М.; Яворський, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено способи визначення геометричних розмірів геодезичних стінних знаків за допомогою ультразвукового ехоімпульсного методу, запропоновано внести зміни в нормативний документ. Приведены пути определения геометрических размеров геодезических стенных знаков с помощью ультразвукового луна-метода, предложено внести изменения в нормативный документ. Given the way the geometric dimensions geodetic wall signs with ultrasonic meth od moon, offered to make Given the way the geometric dimensions geodetic wall signs with ultrasonic meth od moon, offered to make changes in the regulations. changes in the regulations.
Определение геометрических размеров геодезических стенных знаков с помощью ультразвука
Determination of the geometric dimensions of geodetic wall characters using ultrasound
Keywords: стінний репер; марка; тимчасовий (робочий) центр пункту полігонометрії; геометричні розміри; ультразвуковий ехоімпульсний метод