Державне визнання картографічного твору - Сосса, Р.; Руденко, І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Подається стисла інформація про Національний атлас України, за розроблення якого колектив авторів отримав Державну премію України 2009 року в галузі науки і техніки. Приведена краткая информация о Национальном атласе Украины, за разработку которого коллектив авторов получив Государственную премию Украины 2009 года в области науки и техники. The short information regarding National Atlas of Ukraine is given. The collective of authors received the State Prize in science and technology of 2009 year for the development of this Atlas.
Государственное признание картографического произведения
National recognition of cartographic work