Інформаційно-аналітична система “Електронний кампус НТУУ “КПІ” - Габзовська, Ольга; Ромашкевич, Яна; Мелкумян, Катерина; Савицький, Артем (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
У статті запропоноване використання комплексного підходу до планування та забезпечення навчального процесу вищого навчального закладу, визначене поняття системи контролю та обліку методичної роботи підрозділів, представлена структура системного середовища. Авторами здійснений опис технології роботи із електронним інформаційно-методичним забезпеченням навчального процесу системи «Електронний кампус», що впроваджена в НТУУ «КПІ». In the article the use of the planning and providing complex approach for higher educational establishment educational process is offered, the checking and account of subsections methodical work system notion is defined, the structure of system environment is presented. The «Electronic campus» system, which is inculcated in NTUU «KPI», technology of work with electronic informatively methodical providing of educational process description is realized by the authers.
Keywords: кампус; методичне забезпечення; навчальний процес; статистика; campus; methodical providing; educational process; statistics