Особливості діяльності громадських організацій у здійсненні соціального супроводу багатодітних сімей у Львівській області - Гурій, Богдана (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Дана стаття присвячена аналізу діяльності громадських організацій у здійсненні соціаленого супроводу багатодітних сімей у Львівській області. Проаналізовано обізнаність багатодітних сімей з діяльністю громадських організацій, котрі здійснюють соціальний супровід, визначено рівень довіри таких сімей до цих організаційта та подано ркомендації щодо покращення діяльності громадських організацій в даній сфері.
Keywords: громадські організації; багатодітні сім’ї; соціальний супровід