Військово-політична діяльність Юліана Головінського - Галайко, Б. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Проаналізовано військово-політичну діяльність Юліана Головінського, одного з активних діячів національно-визвольної боротьби за здобуття незалежності Української держави. In the article military and political activities of Julian Holovinskyi one of the active members of the National liberation movement of the obtaining the Ukrainian State have been analysed.