Моделювання та дослідження режимів електричної системи регулювання струмів дуг дугової сталеплавильної печі - Паранчук, Я. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглядається структура та математична модель швидкодіючого контуру регулювання струмів дуг дугової сталеплавильної печі. Наведена концепція побудови цифрової моделі і результати комп’ютерного моделювання електричних режимів.