Особливості розподілу температури у залізобетонному перерізі при дії місцевого нагріву - Була, С. С; Пелех, А. Б.; Бадло, О. М.; Лесюк, П. О.; Мальків, Б. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Описано результати досліджень розподілу температури у залізобетонному перерізі за дії місцевого нагрівання. Виконане порівняння отриманих експериментальних даних з теоретичними, що були отримані за допомогою методу скінченних елементів. This article describes the results of investigating the temperature distribution in reinforced concrete elements during local heating. The results were compared with theoretical figures.
Keywords: залізобетонний переріз; дії місцевого нагрівання; reinforced concrete elements; during local heating