Причини та наслідки вимушеного об'єднання Української Галицької Армії з Добровольчою армією уряду А. Денікіна (листопад–грудень 1919 р.) - Томюк, І. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Простежено на основі історичних джерел причини тимчасового переходу Української Галицької Армії на бік Добровольчої армії Збройних сил Півдня Росії восени 1919 р. Traced, on the basis of history sources, reason of temporal transition of Ukrainian Galitskoy Army on the side of the Voluntary army of Military powers of South of Russia in autumn in 1919.