Пріоритетні напрями збільшення та підвищення ефективності виробництва молока - Гіржева, О. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто пріоритетні напрями збільшення та підвищення ефективності виробництва молока. Основними напрямами виконання цього завдання є відродження і подальший розвиток великих спеціалізованих молочних господарств, підвищення рівня і повноцінності годівлі молочної худоби, впровадження ресурсозберігаючих технологій, прогресивних форм організації та матеріального стимулювання праці. The most important directions of milk-producing efficiency growing are considered in the article. The main ways of achieving of milk-production efficiency are renovation and development of the large specialized enterprises in the sphere of milk-production, growing of the level of milk-cattle feeding, implementation of innovation resource-saving technologies, progressive forms of organization and motivation of personal labor in the milk-production.
Keywords: ефективність; інноваційні ресурсозберігаючі; технології; спеціалізація; виробництво молока; концентрація капіталу; effectiveness; innovation resource-saving; technologies; specialization; milkproduction; capital concentration