Стратегічний потенціал машинобудівного підприємства: суть та елементи - Левик, І. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто основні підходи до трактування поняття “стратегічний потенціал”. Проведене дослідження дало змогу виділити основні елементи стратегічного потенціалу та визначити їх суть із урахуванням зростання ролі інформації, технології та людського інтелекту. In the article basic approaches to interpretation of concept “strategic potential” are considered. The conducted research gave possibility to select the basic elements of strategic potential and define their essence with the account of growing role of information, technology and human intellect.
Strategic potential of machine-building enterprise: essence and elements
Keywords: стратегічний потенціал; елементи стратегічного потенціалу; конкурентна перевага; strategic potential; elements of strategic potential; competitive edge