До питання корекції дисграфічних помилок англійського письма в учнів з ФФНМ - Стрілецька, Світлана Валеріївна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Порушується питання дисграфічних помилок англійського письма в учнів молодших класів під час навчання англійської мови як іноземної. Автором висвітлено зміст експериментального навчання із застосуванням спеціальних педагогічних і методичних прийомів, спрямованих на корекцію дисграфії, спричиненою ФФНМ.