Розроблення системи управління відносинами з клієнтами для рекламного бізнесу - Саврун, Назарій Михайлович; Savrun, Nazarii Mykhailovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
В умовах розвитку бізнесу та бізнес-процесів, зростає потреба в автоматизаціїї певних процесів, ключовим інструментом в такому випадку стають CRM-системи для управління відносинами з клієнтами, вони допомагають оптимізувати внутрішні процеси та підвищувати ефетивність компаній[1]. Актуальність теми полягає в необхідності розробки веб-додатків, які дозволять компаніям які займаються виготовлення рекламної продукції зручно та ефективно обробляти дані, та працювати з ними. Отже, у даній роботі було проаналізовано існуючі рішення та спосіб створення унікальної системи, яка не буде повторяти вже існуючі. Способи спрощення роботи менеджера методом автоматизації розрахунку вартості послуг. Сформовано основні функціональні вимоги до застосунку та користувацького інтерфейсу. Обрано засоби розробки та реалізовано функціональну частину застосунку[2]. Створено зручний користувацький інтерфейс[3]. Метою кваліфікаційної роботи є розроблення системи управління відносинами з клієнтами яка задовільнить базові потреби агенст які виготовляють та продають рекламну продукцію Практична цінність розробленої системи полягає у забезпеченні компаній простим та водночас ефективни інструментом для роботи з клієнтами, відстеженням замовлень, та розрахунку вартості послуг.

In the context of business growth and the evolution of business processes, the need for automating certain operations is increasing. CRM systems for customer relationship management become key tools in such cases, helping to optimize internal processes and improve company efficiency [1]. The relevance of this topic lies in the need to develop web applications that allow companies engaged in the production of advertising materials to conveniently and efficiently process and work with data. Therefore, this work analyzes existing solutions and explores the approach to creating a unique system that does not replicate existing ones. Methods for simplifying the manager's work through automation of service cost calculations are considered. The main functional requirements for the application and its user interface are defined. Development tools are selected, and the core functionality of the application is implemented [2]. A user-friendly interface has been created [3]. The goal of the qualification thesis is to develop a customer relationship management system that meets the basic needs of agencies that produce and sell advertising products. The practical value of the developed system lies in providing companies with a simple yet effective tool for managing client interactions, tracking orders, and calculating service costs.
Development of a customer relationship management system for the advertising business
Keywords: 6.122.00.00; Cистема; замовлення; веб-додаток; ефективність; зручність; рекламна продукція; бізнес; компанія; клієнт; функціонал. 1. Перелік використаних джерел: Френсіс Баттл і Стен Маклан (2019) Управління відносинами з клієнтами: Концепції та технології // [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://doi.org/10.4324/9781351016551 2. 3. Adam Freeman (2022) Pro ASP.NET Core 6. Develop Cloud-Ready Web Applications Using MVC; Blazor; and Razor Pages // [Друковане видання] – Режим доступу до ресурсу: https://dl.ebooksworld.ir/books/Pro.ASP.NET.Core.6.9th.Edition.Adam.Freem an.Apress.9781484279564.EBooksWorld.ir.pdf Chris Sainty (2022) Blazor in Acrion. An example-driven guide to building reusable UI components and web frontends—all with Blazor; C#; and .NET; System; order; web application; efficiency; usability; advertising products; business; company; client; functionality