Титульний аркуш до «Фінансовий ринок: інституції та інструменти» - (:unkn) unknown (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Викладено матеріали, розглянуті на пленарному та секційних засіданнях XVII Міжнародної наукової конференції «Фінансовий ринок: інституції та інструменти». Матеріалами розкрито постановку та обґрунтування шляхів вирішення проблемних питань у сферах функціонування фінансових ринків загалом і їхніх інституцій зокрема, інструментарію регулювання цих ринків та управління їхніми інституціями, обліково- аналітичного забезпечення прийняття рішень суб’єктами фінансових ринків. Матеріали становлять інтерес і можуть бути корисними для широкої наукової спільноти, керівників і фахівців інституцій фінансових ринків, підприємств і державних установ, викладачів економічних дисциплін, здобувачів наукових ступенів, слухачів системи підвищення кваліфікації, студентів.