Веб платформа продажу товарів з автопідбором рекомендацій - Антоник , Анастасія-Марія Ярославівна (Національний університет «Львівська політехніка», 2021)
Бакалаврська кваліфікаційна робота виконана студенткою групи КН-407 Антоник Анастасією-Марією Ярославівною. Тема «Вебплатформа для продажу з автопідбором рекомендацій». Робота направлена на здобуття ступеня бакалавр за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки».