Сумісне окисненя ізобутилену та окислювальне дегідрування бутену-1 в метакролеїн та дивініл - Кожарський, В. А.; Мокра, З. Є.; Жизневський, В. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Досліджено процес парціального окислення ізобутилену та окислювального дегірдування бутену-1 в метакролеїн та дивініл. Встановлено закономірності за впливом часу контакту та температури на селективність утворення метакролеїну та дивінілу. The process of partial oxidation and oxidative dehydrogenation of isobutene in methylacrolein and divinil was investigation. Temperature and time of contact dependent’s for selectivity of formation methylacrolein and divinil was determined.