Підвищення інноваційної сприйнятливості до технологій нетрадиційної відновлюваної енергетики на основі формування грошових потоків - Дюжев, В. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Запропоновано підхід щодо підвищення інноваційної сприйнятливості підприємств до технологій нетрадиційної відновлюваної енергетики на основі формування типових інноваційних грошових потоків від реалізації їхніх можливостей. Наведено модель взаємодії витратних грошових потоків та інноваційних прибуткових грошових потоків у конкретних умовах зовнішнього і внутрішнього середовища підприємства. Показано поетапні шляхи зниження терміну окупності технологій НВЕ в результаті комплексних заходів. An approach to increase the susceptibility innovative by enterprises to non-traditional renewable energy technologies based on the formation of innovative model cash flows from the sale of their capabilities. The model of interaction costly and cash flow of innovative revenue cash flow in the concrete conditions of external and internal environment. Showing incremental ways to reduce the payback period as a result of alternative renewable energy technology integrated activities.
Increase of innovative alternative technologies susceptibility to renewable energy based of cash flows
Keywords: інноваційна сприйнятливість; нетрадиційна відновлювана енергетика; ефектостворюючі фактори; інноваційні грошові потоки; термін окупності; innovation susceptibility; alternative renewable energy; the effect of forming factors; innovative cash flow; payback period