Особливості архітектурних термінів (на матеріалі "Словника будівельної термінології" С. Булди) - Думанська, Лариса (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Зроблено аналіз лексико-семантичних та структурних особливостей українських архітектурних термінів, що ввійшли до «Словника будівельної термінології» професора С. Булди; визначено роль словника в утвердженні української архітектурної термінології у 20-х – 30-х рр. ХХ ст. The analysis of the lexical-semantic structural features of Ukrainian architectural terms, the part of The Dictionary of Building terms by S. Bulda, is given in this article; the role of the dictionary in the formation of Ukrainian architectural terminology of 1920–30.