Використання досвіду органів влади іноземних держав щодо профілактики адміністративних правопорушень у сфері власності - Личенко, І. О.; Комарницька, І. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Визначено основні доктринальні погляди та сучасні підходи до проблеми профілактики адміністративних правопорушень у сфері власності та обґрунтовано доцільність впровадження у вітчизняну практику новацій, які апробовано в інших країнах для вирішення проблем профілактики адміністративних правопорушень у сфері власності. Відзначено, що використання досвіду діяльності суб’єктів профілактики деліктів у сфері власності Великобританії, США, Франції, Угорщини дає змогу виявити низку проблем в Україні. В статье определены основные доктринальные взгляды и современные подходы к проблеме профилактики административных правонарушений в сфере собственности и обоснована целесообразность внедрения в отечественную практику новаций, которые прошли апробацию в других странах для решения проблем профилактики административных правонарушений в сфере собственности. Отмечено, что использование опыта деятельности субъектов профилактики деликтов в сфере собственности Великобритании, США, Франции, Венгрии позволяет выявить ряд проблем в Украине. The article is devoted to the comprehensive analysis of the basic doctrinal beliefs and modern approaches to the prevention of administrative violations in the property field and expediency of implementation in domestic practice innovations that have been tested in other countries to address the prevention of administrative violations in the property. In the article is noted that the use of the experience of prevention in tort owned UK, USA, France, Hungary allows to identify a problems in Ukraine.
Использование опыта органов власти иностранных государств по профилактике административных правонарушений в сфере собственности
Using the experience of foreign authorities on prevention of administrative offences in the property field
Keywords: право власності; адміністративні правопорушення; профілактика адміністративних правопорушень у сфері власності; суб’єкти профілактики адміністративних правопорушень у сфері власності; право собственности; административные правонарушения; профилактика административных правонарушений в сфере собственности; субъекты профилактики административных правонарушений в сфере собственности; ownership; administrative offenses; prevention of administrative offences in the property field; subjects of prevention of administrative offenses in the property field