Математичний опис динаміки системи регулювання положення електродів дсп моделлю у просторі станів - Лозинський, О. Ю.; Паранчук, Я. С.; Цяпа, В. Б.; Lozynskyy, O. Yu.; Paranchuk, Ya. S.; Tsyapa, V. B. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Обґрунтовано доцільність математичного опису динаміки системи регулювання положення електродів дугової сталеплавильної печі моделлю у просторі станів. Скла- дено структурну схему системи автоматичного регулювання положення електродів та отримано математичну модель у просторі змінних стану.

The expediency of the mathematical description of the electric arc furnace electrodes positioning control system dynamics using state-space model is substantiated. A block diagram of the electrodes positioning control system was developed and mathematical model in state-space variables was obtained.
Mathematical description of the arc steel-melting furnace electrodes positioning control system dynamics using state-space model
Keywords: модель; простір змінних стану; дугова сталеплавильна піч; model; state-space variables; electric arc furnace; 62-503.56; 519.85