Металізовані стекла і елементарна структура аморфного стану - Скоропад, П. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Аналізуються проблеми опису структури металізованих стекол і пропонується застосування елементарних аморфних структур. Анализируются проблемы описания структуры металлических стекол и предлагается применение элементарных аморфных структур. The problems of the description of a structure of metal glasses are analyzed and the application elementary amorphous of structures is offered.