Архітектура каплиць Личаківського кладовища - Лінда, С. М.; Олешко, О. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Проаналізовано архітектурно-просторове і стилістичне вирішення каплиць Личаківського кладовища у Львові.