Вдосконалення експлуатації енергоблоків 300 МВт з газомазутними котлами на мінімальних навантаженнях - Мисак, Й. С.; Івасик, Я. Ф. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 1999)
The work deals with the improvement of the maintanance of energyblodi 300 MVT with gas-mazut boilers ТГМП-314 and ТГМП-114.
Keywords: 621.66.051