Аналітичне забезпечення системи управління діловим партнерством підприємств - Струк, Н. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Сформульовано теоретичні аспекти особливостей ділового партнерства під¬приємств в період становлення ринкових відносин. Подано рекомендації з вдоско¬налення структури та підвищення ефективності управління діловим партнерством суб’єктів національного бізнесу. In tlus article author have been formulated a theoretical conclusions on peculiarity of business partnership enterprises of transitional economy. Defined some recommendations on structure improvement and increasing of effectiveness process-flow management of national businesses’ activity.