Аналіз використання земельних ресурсів Івано-Франківщини - Петрович, Д.; Петрович, Л.; Лудчак, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Показано способи використання природно-ресурсного потенціалу регіону на основі ефективного використання земельних ресурсів. Показаны пути использования природно-ресурсного потенциала региона на основе эффективного использования земельных ресурсов. Indicated way using of the naturally – recourses potential on the base effective cussing land recourses.
Using of the land recourses in the region Ivano-Frankivsk
Анализ использования земельных ресурсов Ивано-Франковщины
Keywords: земельні ресурси; екологія; рекреація