Концепція формування управління розвитку підприємництва в регіоні - Комарницький, І. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглядаються підходи порівняно методичного і організаційного забезпечення управління розвитку підприємництва; проаналізовані і порівняні різні цільові програми. Аre consider approaches comparatively organizing and methodical ensuring a control of development of entreprise; analyse and are compare different target programs.