Особливості одномірного просторового представлення сигналу електромагнітного збурення залізничних рейок за часовими відліками в реальному часі - Ісаев, І. Ю.; Нічога, В. О.; Трохим, Г. Р.; Яворський, І. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Наведено алгоритм виділення періодичної послідовності прямокутних імпульсів із суміші з корельованим шумом при обмеженому динамічному діапазоні каналу передачі; описано перехід від часового представлення сигналу до просторового як інваріантного до швидкості сканування.

In this paper the algorithm of periodic pulses separation from composite with correlated noice in date channel with limited dynamic range and the time to metrics date presentation which is invariant to speed of scanning are given.
Keywords: 656.259.21; 621.91; 621.391