Геоінформаційний підхід до оцінювання емісії та поглинань парникових газів в лісовому господарстві - Стрямець, Є.; Стрямець, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проаналізовано цифрові карти лісів Львівської області (Україна) та Підкарпатського воєводства (Польща). Наведено порівняльний аналіз лісівничо-таксаційних показників лісів Львівської області (Україна) та Підкарпатського воєводства (Польща), які використовуються для обчислення емісій та поглинань парникових газів. The digital maps of forest Lviv region (Ukraine) and the Subcarpathian Voivodeship Poland) was anylised. Comparative analysis of forest taxation data in those study areas, which were used to calculate the emissions and absorption of greenhouse gases, was done.
Keywords: геоінформаційні системи; цифрові карти; емісії та поглинання парникових газів; GIS; digital maps; emission and absorption of greenhouse gases