Містобудівний розвиток малих міст у приміські зоні Львова (на прикладі м. Пустомит) - Русанова, І. В.; Ідак, Ю. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Визначено фактори та особливості розвитку малих міст у приміській зоні Львова. На прикладі м. Пустомит обґрунтовано основні напрями його містобудівного розвитку. In this article identified the factors and feat ures of the development of small towns in the Suburban area of Lviv. On the example of Pustomyty substantiated the major directions of its urban development.
Keywords: мале місто; містобудівний розвиток; Пустомити; small town; town-planning development; Pustomyty