Вплив інертного газу на очищення води від біологічних забруднень в умовах кавітації - Шевчук, Л. І.; Старчевський, В. Л.; Кузьо, О. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005)
Досліджено процес очищення води із природних водойм від патогенних і непатогенних мікроорганізмів їх окисненням в умовах ультразвукової кавітації, а також вплив інертного газу аргону на знезараження води як в ультразвуковому полі, так і без нього. Тhe process of water purification from the natural reservoirs from pathogenic and nonpathogenic microorganisms by its oxidation in ultrasound cavitation conditions, and also the influence of inert gas argon on disinfecting of water as in ultrasound field presence as without it has been investigated.
Keywords: скидання стічних вод; вплив інертного газу