Методологічні засади формування операторів соціального типу житла-житлово-інвестеційних асоціацій - Пшик-Ковальська, О. О.; Сай, Л. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Зроблено спробу системно висвітлити основні складові процесу прискорення інноваційного розвитку економіки України, серед яких є пріоритетні напрямки розвитку економіки, інструментарій управління цим процесом та його ресурсне забезпечення. An attempt is done to systematically light up the basic constituents of acceleration process of innovative devlopment of economy of Ukraine among which priority directions of development of economy tool of this process control and its resourse providing.