Залежність тріщиностійкості конструкційного бетону від чинника температурної деструкції - Солодкий, С. Й.; Пархоменко, Р. В.; Яковчук, Р. С. (Національний університет "Львівська політехніка", 2012)
Наведено результати дослідження тріщиностійкості бетону, що зазнав впливу температур в діапазоні 200 – 800 °С. Наведено значення силових та енергетичних характеристик тріщиностійкості та повністю рівноважні діаграми деформування бетону після нагрівання їх до температур 200, 400, 600 та 800 °С. Побудовано усереднені, повністю рівноважні діаграми деформування бетону для зазначених температур. The article deals with the investigation results of fracture strength of concrete samples under the influence of temperature 200°- 800°C. The number of power and energy characteristics of destruction toughness and completely equal diagrams of deformation of concrete samples during their heating to 200°C, 400°C, 600°C and 800°C are considered. The averaged and completely equal diagrams of deformation of concrete samples are oriented for previously mentioned temperatures.
Keywords: бетон; тріщиностійкість; повністю рівноважні діаграми деформування; температурна деструкція; сoncrete; fracture strength; completely equal diagrams of deformation; temperature destruction