Вплив глобалізаційних процесів на формування потоків трудової міграції - Сірант, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Досліджено проблему трудової міграції в умовах глобалізації, яка відіграє чи не найважливішу роль у сучасному міжнародному русі населення. Натомість глобалізація, на думку аналітиків, є закономірною та неминучою й її необхідно приймати такою, якою вона формується. The article is devoted to research of problems of labour migration in the conditions of globalization which plays or not major role in modern international motion of population. Instead, the globalization, in opinion of analysts, is appropriate and inevitable and she needs to be adopted such, which she is formed. Исследованы проблемы трудовой миграции в условиях глобализации, которая играет почти что важнейшую роль в современном международном движении населения. Вместе с тем, глобализация, по мнению аналитиков, является закономерной и неминуемой и ее нужно принимать такой, какой она формируется.
The impact of globalization on the formation of migration flows
Keywords: глобалізація; глобалізаційні процеси; міграція населення; трудова міграція; ринки праці; демографічна ситуація; globalization; globalizations not processes; migration of population; labour migration; labour-markets; demographic situation; глобализация; глобализационные процессы; миграция населения; трудовая миграция; рынки труда; демографическая ситуация