Сертифікація професійної компетентності персоналу - Байцар, Р.; Сколоздра, М.; Герасим, О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Проаналізовано сертифікацію персоналу як гарант компетентності фахівців і підтвердження їхнього професіоналізму. Проанализировано сертификацию персонала как гаранта компетентности специалистов и подтверждения их профессионализма. Certification of personnel is analysed as guarantor of competence of specialists, confirmation of their professionalism.