Обґрунтування складу та технології препарату на основі рекомбінантного інтерлейкіну-7 людини - Луценко, Т. М.; Андрюкова, Л. М.; Фетісова, Н. Г.; Марінцова, Н. Г.; Галкін, О. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Обґрунтовано вибір лікарської форми інтерлейкіну-7 людини, отриманого реком-бінантним шляхом, а саме спрею назального, розроблено цільовий профіль якості препарату, що є основою планування фармацевтичної розробки. Допоміжні речовини, що мають різне функціональне призначення в препараті, вибрано з урахуванням стану активного фармацевтичного інгредієнта, його властивостей, запланованого цільового профілю якості. Для вибраних складів розроблено технологічні режими приготування модельних розчинів препарату. The rationale of dosage form (nasal spray) of human recombinant interleukin-7 was conducted. Profile of the target product quality as a basis for the planning of pharmaceutical development was developed. The choice of auxiliary substances with different functionality in the product, was made in the light of the active pharmaceutical ingredient, its properties, planned as the target profile. For selected formulations were developed technological modes of model solutions preparation.
Development of composition and technology of preparation based on recombinant human interleukin-7
Keywords: рекомбінантний інтерлейкін-7 людини; цільовий профіль якості; лікарська форма; допоміжні речовини; recombinant interleukin-7 man; target profile quality; dosage form; excipients