Технологія проведення експертизи електронних навчальних матеріалів для дистанційного навчання - Шкіль, Олександр; Каук, Віктор; Пуголовок, Костянтин (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
У роботі викладено наявну технологію проведення експертизи якості матеріалів для дистанційного електронного навчання. Наведені правила та механізми, що дають змогу скоротити витрати часу під час проведення експертиз. This paper presents the existing technology of materials expertise for distance e-learning. Bringing the rules and mechanisms that can reduce the time spent in the examination.
Technology of expertise electronic educational materials for distance learning
Keywords: експертиза; якість матеріалів; дистанційне електронне навчання; expertise; quality of materials; distance e-learning