Педагогічні методи формування образотворчої грамотності майбутнього архітектора - Кайдановська, О. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто проблему формування образотворчої грамотності студента-архітектора, обґрунтовано сукупність новітніх педагогічних методів викладання мистецьких та проектних дисциплін. In the article there is considered the problem of architect student fine art literacy formation, there is justified the complex of newest pedagogic methods of art and project subjects.
Keywords: образотворча грамотність; композиційний пошук; проблемні методи; fine art literacy; compositional search; problematic methods