Регулювання переміщень елементів вантових переходів трубопроводів з врахуванням температурних деформацій - Ольховий, І. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто зняття або зменшення напружень в трубах вантових переходів з врахуванням як силових, так і температурних факторів. The guestion of removal or decrease of stress in the pipes of the suspended passages is considered. The power and temperature factors are taken into consideration.