Моделювання в системі MATLAB SIMULINK динаміки автомобіля з урахуванням тіла людини - Кузьо, І. В.; Житенко, О. В.; Костельніцька, Г. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Описано процес моделювання та імітації руху автомобіля в системі MATLAB/SIMULINK та наведено його математичну модель з урахуванням тіла людини. This paper describes the process of modeling vehicle movement in MATLAB/SIMULINK and its mathematical model taking into account the human body.