Державотворча діяльність Центральної Ради зі встановлення цивільного і військового апарату після повалення самодержавства (березень–грудень 1917 р.) - Шаповалов, С. Ю. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Досліджено державотворчу діяльність Центральної Ради зі встановлення цивільного і військового апарату після повалення самодержавства. In the present diploma paper the reasons for the creation of the Ukrainska Centralna Rada (Ukrainian Central Council) were considered. There were analyzed achievements and failures of the Ukrainska Centralna Rada during the struggle fight for the independence of Ukrainian nation.