Аналіз поняття еколого-економічного збитку та напрямки використання даного показника в результатах роботи підприємства - Берлінг, Р. З. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Проаналізовано найвдаліші визначення, які відображають суть поняття “еколого-економічний збиток”. Звівши їх в узагальнені ознаки та у послідовний ланцюг, запропоновано власне визначення щодо розуміння поняття еколого-економічного збитку. Також досліджено вплив цієї економічної категорії на роботу підприємства. The paper analyzes the most successful definitions that reflect the essence of the concept of “ecological and economic damage.” Bringing them into the generalized signs and serial chain, offered his own definition of understanding the concept of ecological and economic damage. Also, a study on the impact of the economic category in the enterprise.
Analysis of the concept of ecological and economic damage and uses this indicator in the performance of the company
Keywords: аналіз еколого-економічного збитку; забруднення навколишнього середовища; локальні екологічні збитки; analysis of environmental and economic damage; pollution; local environmental damage